ANKARA / AYAŞ - Naime - Ali Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Bahar Bayramı olarak da adlandırılan ve baharın doğduğu gün olarak kabul edilen Nevruz Bayramı okulumuzda fidan dikimi etkinliği ile kutlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

OKULUMUZDA FUTSAL TURNUVASI BAŞLADI.BÜTÜN SINIFLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Mrt

BURSLULUK SINAVINA BAŞVURU 20 MART-14 NİSAN 2017 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR. SINAVLA İLGİLİ KILAVUZ 17 MART 2017 TARİHİNDEN İTİBAREN WWW.MEB.GOV.TR ADRESİNDE YAYIMLANACAKTIR.

Mrt

ADALET BÖLÜMÜ UYGULAMA SINIFI YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart  Çanakkale Zaferi’nin 102’nci Yıl Dönümü Kutlandı. Emeği geçen Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Şanlı milli mücadele tarihinin manzum bir destanı olan İstiklal Marşı,  kabulünün 96. Yıl dönümünde okulumuzun hazırladığı 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü programıyla ilçemizde coşku ve heyecan içinde kutlandı.

Programımız saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından ana sınıf öğrencilerimiz İstiklal Marşımızı okudular. Okulumuz öğrencileri Bülbül isimli şiiri okudular. 11/ E sınıfı öğrencilerimiz İstiklal Marşı’nın müzikalini seslendirdiler, bu gösteriden sonra programımıza Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan belgesel ile devam edildi. Bu belgeselden sonra okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu oratoryo gösterisi yapıldı. Programın sonunda Okul Müdürümüz Sayın Güzin Işık ilçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Başbaydar’ a okulumuz adına hediyelerini takdim ettiler ve hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

Programımıza katılan İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet BAŞBAYDAR’a, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Bülent TAŞAN’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yusuf Ziya YILDIRIM’a, İlçemizin Saygıdeğer Kurum Amirlerine , Okul Müdürlerimize , programda emeği geçen bütün öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

ŞUBAT AYI ONUR KURULU TARAFINDAN AYIN ÖĞRENCİSİ 127B SINIFINDAN İREM KARTAL SEÇİLMİŞTİR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Şbt

Ayaş Naime Ali Karataş Çok Programlı Anadolu Lisesi olarak çok kıymetli misafirlerimizle birlikte olmanın mutluluğunu ve onurunu yaşadık.

Sayın Müsteşar Yardımcımız Mustafa Hilmi ÇOLAKOĞLU, Sayın Kaymakamımız Ahmet BAŞBAYDAR, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Ziya YILDIRIM, Ayaşımızın önde gelen muhterem isimlerinden Sayın Ata PEKOL, Türkiye Barolar Birliği Hayat Ağacı Projesi Başkanı Av. Sema AKSOY, Hayat Ağacı Projesi Koordinatörü Av.Tülay BEKAR, Hayat Ağacı Projesi Gönüllü Eğitmeni Ferda ÇAKMAKLIOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler.

Okulumuzda açılan yeni bölümlerimizden özellikle Adalet Alanıyla ilgili çalışmalarımızda, çıktığımız yolda bizi yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Sayın Mustafa Hilmi ÇOLAKOĞLU’na, Tülay Hanım, Sema Hanım ve Ferda Hanıma güzel enerjileri ve içimizi ısıtan gülüşleriyle bizlere ve öğrencilerimize unutulmayacak, anlamlı bir gün yaşattıkları için Okulumuz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN GÜZİN IŞIK VE İŞ GÜVENLİK UZMANI SAYIN HALİT YILDIRIM OKULUMUZDA AÇILMASI DÜŞÜNÜLEN RAYLI SİSTEMLER HAKKINDA YAPILAN ÇALIŞTAYA KATILDILAR.

Şbt

OCAK AYI ONUR ÖĞRENCİSİ 9/C SINIFINDAN İBRAHİM ORAL SEÇİLDİ. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.