ANKARA / AYAŞ - Naime - Ali Karataş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Naime Ali Karataş MTAL 2016-2017 Meslekî Tanıtım ve Yönlendirme Etkinliğimiz, Çok kıymetli misafirlerimizin katılım ve katkılarıyla başarıyla gerçekleştirildi. Davetimizi kırmayıp Etkinliğimize katılan ve öğrencilerimizi yeni açılacak olan Raylı Sistemler Alanı hakkında aydınlatan TCDD İnsan Kaynakları Daire Başkan Yardımcısı sayın Cüneyt TÜRKKUŞU´NA , TCDD Eğitim Uzmanı Dursun YAVUZ´A , İl MTY Koordinatörü Sabit Güven´e , İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Ziya YILDIRIM , Şube Müdürleri Ömer ÖZERDEM, Zehra KORKMAZ ´a ve Mesleki Tanıtımda emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

NİSAN AYI ONUR ÖĞRENCİMİZ 10/AD SINIFINDAN SENANUR BİLKAY SEÇİLMİŞTİR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Nis

KUTLU DOĞUM HAFTASI NEDENİYLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN YUSUF ZİYA YILDIRIM VE İLÇE MÜFTÜMÜZ SAYIN İSMAİL ÜNAL ÖĞRENCİLERİMİZE PEYGAMBER EFENDİMİZİN HAYATINI ANLATAN KİTAP HEDİYE ETTİLER.

Nis

OKULUMUZDA SİYER-İ NEBİ BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI. BİLGİ YARIŞMASINDA OKULUMUZ 11- C SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN ESMA EREL OKUL BİRİNCİSİ, 11-A SINIFINDAN FURKAN BATMAZ OKUL İKİNCİSİ, 10-A SINIFINDAN AYŞEGÜL SARIKAYA OKUL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU. ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUZ. BAŞTA DİN KÜLTÜRÜVE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZ  SAYIN SALİHA ÖZTÜRK OLMAK ÜZERE EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZE DE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

OKULUMUZDA OKUMA KONULU DEĞERLER EĞİTİMİ İLE İLGİLİ PANO HAZIRLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

53.KÜTÜPHANE HAFTASI DOLASIYLA OKULUMUZDA KÜTÜPHANECİLİK KULÜBÜ PANO HAZIRLADI VE BAZI SINIFLARIMIZLA KÜTÜPHANEDE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ GERÇELKLEŞTİRDİK. DÖNEM BAŞINDAN İTİBAREN BAŞLATTIĞIMIZ HER GÜN 20 DAKİKA KİTAP OKUYORUZ PROJEMİZDE DEVAM EDİYOR.

Mrt

Okulumuzda her gün kitap okuma etkinliği yapıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Mart ayı onur öğrencimiz 11/A sınıfından Melike KELEŞ seçilmiştir. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

MİLLİ BİRLİK VE KAHRAMANLIK KONULU KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ ESMA EREL İLÇE BİRİNCİSİ OLDU. ÖĞRENCİMİZ OKULUMUZU VE İLÇEMİZİ İLDEKİ FİNALDE TEMSİL EDECEKTİR. ÖĞRENCİMİZİ VE EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

Mrt

OKULUMUZ 11/ C SINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN BÜŞRA EZGİ SARIKAYA ANKARA ŞİİR ŞÖLENİ İLE İLGİLİ İLÇEMİZDE YAPILAN YARIŞMADA İKİNCİ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZ OKULUMUZU VE İLÇEMİZİ İL FİNALİNDE TEMSİL EDECEKTİR. ÖĞRENCİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.